Al het relevante
nieuws over wetten
regelgeving en MenL!

Ik wil nieuws zien over

Thuiswerken na corona: wat zijn de mogelijkheden?  

Werkten veel van jouw medewerkers voor de coronaperiode continu op kantoor? En zag jij thuiswerkende medewerkers niet 100% zitten? Dan was je absoluut niet de enige. Veel werkgevers én werknemers hebben hun mening over thuiswerken door de coronacrisis veranderd. Sterker nog: uit onderzoek blijkt dat de meeste Nederlanders na de coronacrisis helemaal niet meer terug willen naar de traditionele van 9-tot-5-situatie op kantoor! Maar kunnen jouw medewerkers dit straks zomaar verwachten? Wat zijn hun rechten? En wat zijn de plichten?  

Terugbetaling van coronasteun na 1 oktober 2021 

Sinds 25 september 2021 hoeven we geen anderhalve meter afstand meer te houden. En na het verdwijnen van deze regel zijn ook andere regels / maatregelen veranderd. Per 1 oktober 2021 is bijvoorbeeld de coronasteun vanuit de overheid stopgezet. Wat dat voor jou betekent zetten we vandaag voor je op een rij!  

Prinsjesdag 2021: wat betekenen de kabinetsplannen voor bedrijven?  

De derde dinsdag van september stond traditiegetrouw in het teken van Prinsjesdag: de dag waarop de nieuwe kabinetsplannen worden gepresenteerd door Koning Willem-Alexander. En oké, ondanks het feit dat er dit jaar nog geen echt nieuw kabinet was, zijn er wel degelijk plannen gepresenteerd. Maar wat betekenen die plannen nu eigenlijk voor jou als ondernemer? Wat hebben ze voor invloed op bedrijven? En waar moet je rekening mee houden voor het jaar 2022? In dit artikel leggen we het je uit!  

MenL Advies- en Administratiekantoor wordt MenL Cijferhelden

Driewerf hoera voor advies- en administratiekantoor MenL: na heel wat ontwikkelingen en een flink traject zijn we als MenL Cijferhelden helemaal klaar voor de toekomst! In dit persbericht lees je alles over onze transformatie.