Op zoek naar een accountant met een gezonde dosis Vlaardingse nuchterheid? Die vind je bij MenL.

Dit kan MenL als accountant voor jou betekenen

Bij MenL kunnen we je niet alleen helpen bij je administratie, maar bij veel meer! Als accountant kunnen we je bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van jaarrekeningen met samenstelverklaring, en overige accountantsverklaringen die je bijvoorbeeld nodig hebt voor het vaststellen van een subsidie. En of dat dan alles is? Zeker niet! Ook voor een goed advies kun je altijd bij jouw cijferhelden terecht.

Jaarrekeningen met samenstelverklaring
Als accountant stellen wij jaarrekeningen met samenstelverklaring op. Zo’n combinatie kan je bij de bank of financier soms verder brengen dan een jaarrekening zonder samenstelverklaring. Heb je grootse plannen en wil je zo’n jaarrekening laten opstellen? Dan kan MenL dat voor je verzorgen!

Accountantsverklaringen
Als MKB-accountant kunnen wij je helpen met verschillende accountantsverklaring. Denk bijvoorbeeld aan een accountantsverklaring die nodig is voor een subsidie of prognose. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met beoordelingsverklaringen en vrijwillige jaarrekening controle verklaringen. Als accountant staat MenL Cijferhelden voor je klaar om je te helpen aan deze verklaringen.

Advies
Als accountant kunnen we je adviseren over heel wat fiscale en administratieve zaken. Zo kunnen we je aan de start van je bedrijf adviseren over de beste ondernemingsvorm voor al je plannen. Ben je al even bezig en wil je naar je administratie laten kijken? MenL kan je adviseren over de inrichting hiervan. Want met een efficiënt ingerichte administratie houd je natuurlijk tijd over om te besteden aan je strategie!

Coaching
MenL Cijferhelden helpt je niet alleen het cijfermatige deel op orde te houden. We kijken ook naar je onderneming als geheel. Bij cijfers hoort namelijk altijd een gevoel. Heb je bijvoorbeeld een winst van een ton? Dan vragen we altijd door. Ben je daar tevreden mee? Wat was je prognose? Bij MenL helpen we je het beste uit je onderneming te halen.

Heb jij wel een accountant nodig?

We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd denkt dat je een accountant nodig hebt. Als starter kan een accountant bijvoorbeeld best als veel klinken. En dat kan het ook zeker zijn. Toch kan het al voor de oprichting van je onderneming handig zijn om met een accountant samen te werken – of in ieder geval een cijferheld die ook accountant is! Een accountant kan je namelijk op heel wat vlakken helpen. Onze accountant Dennis is als MKB-accountant niet alleen gespecialiseerd in cijfers en financiën, maar ook in advies en coaching! Enneh, dat saaie, driedelige grijze pak dat je misschien voor je ziet bij een accountant kun je bij MenL wel vergeten!

Kennismaken?

Wil je meer weten over wat MenL als accountant voor jou kan betekenen, of ben je benieuwd of we écht niet in driedelige pakken lopen? Je bent altijd welkom voor een kop koffie en een goed gesprek. Laten we je meteen zien dat we echt wel humor hebben. Zien we je snel?