Overstappen,
zo gepiept!

Zit je nu bij een administratiekantoor of accountant waar je niet helemaal op je plek zit of wil je graag werken met Exact Online maar werkt jouw huidige kantoor daar niet mee? Dan kun je makkelijk overstappen naar MenL. Dat lijkt allemaal misschien gedoe, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Als je ons je gegevens en de naam van je huidige kantoor doorgeeft, regelen wij de rest!

Wat krijg je
ervoor terug?

De cijferhelden van MenL ontzorgen jou volledig in je administratie. We voorzien je van goed advies onder het genot van een lekkere kop koffie. Wij zien het als onze missie om jou te helpen bij je administratie en je onderneming als geheel. Je kunt altijd bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt, van een antwoord op je vragen tot een gesprek over hoe je weekend was.

Werken met MenL betekent

Wat kost een overstap?

Als je wil overstappen van administratiekantoor of accountant kan dat voelen als veel gedoe. Maar niet bij MenL! Wij regelen namelijk alles wat er moet gebeuren om over te stappen. Wij nemen alles voor je uit handen. En ben je benieuwd naar de kosten van jouw overstap? Daar kom je gemakkelijk achter door een paar simpele vragen te beantwoorden!

1/3
Wat voor bedrijf heb jij?
2/3
Heb je personeel in dienst?
3/3
Resultaat
Jouw overstap kost €395

Zijn we een match?

Past MenL 100% bij jou? Zijn wij de gouden combinatie die ervoor zorgt dat jouw bedrijf nog sneller gaat? Wij helpen jou graag door het dak, maar weten ook dat we dat alleen kunnen doen als we goed bij elkaar passen. Ontdek in 4 vragen of wij een match zijn!

Kennismaken?

Wil je bij ons langskomen voor een kennismaking, persoonlijk advies of gewoon een goed gesprek onder het genot van een kop koffie? Dat kan! Wij helpen je graag het beste uit je onderneming te halen.