Neem contact op met een van onze cijferhelden

Contact

Arij Koplaan 14a
3132 AA
Vlaardingen

010 – 4358051
info@menlcijferhelden.nl

Veelgestelde vragen

Overstappen lijkt misschien een hoop gedoe, maar niets is minder waar. Als je wil overstappen naar MenL is dat zo gepiept. Het enige dat je moet doen, is ons je gegevens en de naam van je huidige kantoor doorgeven. Dan regelen wij vervolgens de rest! Meer weten over overstappen naar MenL? Bekijk dan onze overstappagina. Zie je meteen hoeveel het je gaat kosten!

Wat dacht je van helemaal niks? 🙂 We houden er niet zo van om meer bezig te zijn met geld verdienen dan met écht helpen. Daarom kun je ons altijd bellen, waar en wanneer je maar wil, zonder dat het je ook maar iets extra’s kost!

Dat kan heel makkelijk via onze app én de Exact app! Zelfs van je bonnetjes kun je foto’s maken, zodat wij deze direct in je administratie kunnen verwerken. Makkelijker wordt ’t niet.

Liever niet. We zijn bij MenL echt overtuigd van Exact. En geloof ons, als je het eenmaal hebt geprobeerd, ben jij ook direct overtuigd. Want je leven wordt een heel stuk makkelijker met Exact als jouw boekhoudprogramma. Meer weten over de voordelen van Exact? Bekijk dan deze pagina!

Zeker niet, maar we nemen ze wel heel graag met je door – het liefst onder het genot van een goede kop koffie. Maar geef jij de voorkeur aan een telefoontje of videobelletje? Dan kan dat natuurlijk ook.