MenL Cijferhelden x Pauwmans: een overheerlijke wisselwerking

Op 1 februari 2021 werd Pauwmans opgericht: een bedrijf van vier vrienden met een passie voor goede koffie, lekker eten en een flinke dosis gastvrijheid. Wat begon als een mobiele food-/koffietruck in de Broekpolder, is inmiddels een waar begrip in Vlaardingen. Sinds 1 november 2022 is de vaste stek van Pauwmans op De Loper geopend. Sinds de start van de onderneming mogen we bij MenL Cijferhelden de boekhouding verzorgen. Nik Hermans, één van de eigenaren van Pauwmans, vertelt: “We waren op zoek naar een kantoor dat ons goed kon adviseren en er flink wat verstand van had, zodat wij ons konden bemoeien met de dingen die we leuk vonden.” Bij MenL vonden ze uiteindelijk zelfs meer dan dat stukje ontzorging: al snel ontstond er een te gekke wisselwerking waar niet alleen wij, maar zelfs onze klanten van profiteren!
Pauwmans Vlaardingen | Lunchroom | Koffie, gebak, lunch, borrel

Van het begin af aan een goede match

“Via via kwamen wij bij MenL Cijferhelden terecht”, vertelt Nik. “Het contact voelde eigenlijk vanaf het begin af aan goed. MenL is heel makkelijk te benaderen, ze zijn altijd wel bereikbaar en het contact is heel persoonlijk. Zelfs op Goede Vrijdag werden wij nog teruggebeld, terwijl het kantoor eigenlijk dicht was.” Het geeft Nik het gevoel dat Pauwmans de enige klant van MenL is. “Dat is natuurlijk niet zo, maar er wordt écht met ons meegedacht. Wij werken in de horeca – en zijn dus vaak ’s avonds bezig met de administratie. Dat snappen ze bij MenL. Ze bellen op tijden dat wij bereikbaar zijn en plannen altijd afspraken in op dagen dat wij dicht zijn. Er wordt echt rekening met ons gehouden, ze zijn betrokken en denken echt met ons mee.”

Toen Pauwmans naar het huurpand in De Loper verhuisde, kwam daar heel wat bij kijken. “We hebben toen veel advies gekregen, voornamelijk over de best passende bedrijfsvorm, hoe we alles konden regelen en wat daarbij kwam kijken. We ondernemen met twee stellen en vinden het belangrijk dat alles in goede tijden geregeld is. Als er dan ooit iets aan de hand is, weten we waar we op terug konden vallen. MenL heeft daar goed bij geholpen.” Gelukkig hebben ze bij Pauwmans nog nooit terug hoeven vallen op die contracten. Sterker nog, het gaat beter dan goed! “MenL doet inmiddels ook onze personeelsadministratie. We hadden niet verwacht al zo snel veel personeel te hebben, maar toen het nodig was, stond er binnen no time een gedegen administratie. Inmiddels sturen wij simpelweg de uren door en wordt alles verwerkt. We hebben er totaal geen omkijken naar!”

Een bijzondere wisselwerking

Of Pauwmans alleen iets aan MenL heeft? Zeker niet! “Het is echt de wisselwerking die het geheel bijzonder maakt. In 2023 vierde MenL de kerstborrel bij ons op de zaak, dat was superleuk. Daarnaast hebben we een eigen Pauwmans likeur, die alle nieuwe klanten van MenL Cijferhelden meekrijgen. Daarmee maken zij ook weer reclame voor ons, dat is natuurlijk superleuk!”

Ook vanuit MenL zijn wij natuurlijk onwijs blij met deze samenwerking. Marcel vertelt: “Het is onwijs gaaf om te zien hoeveel passie de mensen van Pauwmans hebben – en hoe die passie ook zorgt voor een onwijs snelle groei, zeker voor een horecazaak die rondom de coronatijd is opgericht! We zijn heel blij dat wij Pauwmans mogen helpen bij het dagelijkse reilen en zeilen en hopen natuurlijk ook nog heel lang van onze wisselwerking te mogen genieten!”

 

Ook samenwerken met MenL? Dat kan! Check onze website voor meer info of om contact met ons op te nemen. Misschien krijg jij binnenkort dan ook wel zo’n overheerlijke fles Pauwmans likeur mee naar huis! En volg je ons ook meteen op LinkedIn? Daar houden we je op de hoogte van onze activiteiten & natuurlijk relevant nieuws uit de markt!

Meer weten over Pauwmans? Dat kan online – en volg ze vooral ook op Facebook & Instagram!

Verder lezen?

Mogen werknemers zelf vrije (religieuze) feestdagen kiezen?

Voor veel organisaties roept een nieuw jaar vol feestdagen een aantal vragen op. Christelijke feestdagen zijn in Nederland vaak vrije dagen, maar wat als deze feestdagen niet passen bij de religieuze of levensovertuigingen van jouw werknemers of collega's? Wat als zij bijvoorbeeld liever Diwali of Eid al-Fitr vieren dan Pasen of Pinksteren? Wat doe je binnen een diverse organisatie dan met de (standaard) vrije feestdagen? Kunnen werknemers bijvoorbeeld vrije religieuze dagen wisselen? In dit artikel leggen we er alles over uit!

Een kantoor aan huis en de Belastingdienst: dit moet je weten!

Veel zzp’ers, startende bedrijven en zelfs gevestigde bedrijven doen het: wonen en werken in één pand. Met of zonder personeel, het lijkt ideaal om een kantoor of werkruimte aan huis te hebben, zeker als het nog niet van belang is om een pand te huren of te kopen. Maar is het ook zo ideaal? Een kantoor aan huis is niet altijd aftrekbaar. In dit artikel nemen we je mee in de feiten en voorwaarden van de Belastingdienst rondom een kantoor aan huis!