Voor wie werken wij?

Bij MenL werken helden die niet alleen gek zijn op cijfers, maar vooral graag hun kennis delen. Wij maken de dingen die jij vermoedelijk saai of vervelend vindt niet alleen makkelijk, maar ook leuker. Want hoe meer je weet, hoe leuker het ondernemen wordt. Bij MenL zitten we niet tegenover je, maar naast je. We helpen jou graag bij je administratie en ondernemersvragen. Samen zijn we één team. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf kan groeien.

Ben je een
start-up?

Ben jij net begonnen met je bedrijf, stichting of vereniging, heb je veel ambitie en weinig zin in administratieve rompslomp? Wij zijn jouw sparringpartner voor al je vragen en helpen jou bij de financiële keuzes waar je mee te maken krijgt. Zo kun jij je focussen op wat je het liefst doet!

 

 

Ik ben aan
het groeien

Ben je al een tijd lekker bezig met jouw eenmanszaak, vereniging, stichting of bv en krijg je het gevoel dat je het overzicht een beetje kwijtraakt? Sta je op het punt om uit te breiden, je eenmanszaak om te zetten naar een bv of mensen in dienst te nemen? Wij helpen jou graag bij alle vragen waar je tegenaan loopt, geven advies en kunnen je ontzorgen en/of ondersteunen op het gebied van je financiën en HRM.

Ik gebruik al
Exact Online

Maak jij al gebruik van het boekhoudprogramma Exact Online of wil je hier gebruik van gaan maken? Als Exact Online partner kunnen wij jou hierbij helpen! Exact Online biedt eindeloze mogelijkheden voor elke ondernemer. Een papieren administratie is verleden tijd en zelfs je facturatie kan volledig geautomatiseerd worden. Wij helpen het je graag ontdekken en staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Wat MenL anders maakt

MenL staat voor persoonlijk advies. Voor kennisdeling. Voor blijven leren. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en zijn niet bang om die kennis met jou te delen. We adviseren jou niet alleen over je administratie en financiën, maar ook over je bedrijfsstrategie. We denken graag met je mee. Samen zijn we één team, samen helpen we jouw bedrijf vooruit. Bij MenL krijg je geen cijferheld in driedelig pak en hoef je geen arrogantie te verwachten. Bij MenL krijg je gewoon Vlaardingse nuchterheid.

De MenL App

De MenL app biedt jou overzicht in je administratie. Je kunt bekijken wat wij voor je hebben gedaan, binnengekregen brieven van de belastingdienst naar ons doorsturen en je aangiftes controleren. Daarnaast staat de app boordevol informatie over IB-ondernemen, wetten en regels en meer.

De MenL app in een notendop

Zijn we een match?

Past MenL bij jou? Zijn wij de gouden combinatie die ervoor zorgt dat jouw bedrijf nog sneller gaat? Wij helpen jou graag door het dak, maar weten ook dat we dat alleen kunnen doen als we goed bij elkaar passen. Ontdek in 3 vragen of wij een match zijn!

Kennismaken?

Wil je bij ons langskomen voor een kennismaking, persoonlijk advies of gewoon een goed gesprek onder het genot van een kop koffie? Dat kan! Wij helpen je graag het beste uit je onderneming te halen.